KESÄTARJOUKSET
 Esittely- ja vaihtoautoihin kiinteä rahoituskorko   1,99 % + kulut     

 

esim. Auton hinta 11.600€, käsiraha 1.600€ ( käy myös vaihtoauto ), rahoitettava osuus 10.000€, rahoitusaika 60kk, perustamismaksu 220€, laskutusmaksu 12€/lasku, korko 1,99%, kk-erä 191,09€, todellinen vuosikorko 5,66%, KSL:n mukainen todellinen luottohinta 13.065,40€.  Rahoituksen tarjoaa OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, Helsinki. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen ja rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Rahoitustarjoukset uusiin autoihin:

Hyundai i30 mallistoon kiinteä rahoituskorko 0,7% + kulut.

Citroen C3 Aircross ja Citroen C4 Cactus sekä Peugeot 308 ja Dacia Dokker malleihin kiinteä rahoituskorko 0% ilman lisäkuluja elokuun ajan.  

 

 

Miksi maksaisit autosi käteisellä, kun sen voi hankkia myös kätevästi rahoituksella?

 

Autorahoitus on yleinen tapa hankkia auto. Näin voit lyhentää autoasi kätevästi pienemmissä erissä, ainoana vakuutena ostamasi auto.

Luotettavina yhteistyökumppaneinamme toimivat Nordea, OP-Pohjola, Santander, Svea ja Toyota Finance. Laina-aika voi olla jopa 72kk.

Me lunastamme nykyisen autosi loppuvelan. Saat luottopäätöksen heti ja hoidamme paperityöt puolestasi.

Useimmissa tapauksissa nykyinen autosi riittää rahoituksen käsirahaksi.

Autorahoitus mahdollista saada myös ilman käsirahaa. (Rahoituspäätös edellyttää normaalia luottopäätöskäytäntöä)

Aina kiinteä korko ilman yllätyksiä

Kuukausierät ja korko sovitaan kaupantekohetkellä, ja ne pysyvät samoina ohjauskorkojen muutoksista riippumatta. Maksuaika voidaan määritellä toiveidesi mukaan yhdestä kuuteen vuoteen. Kuukausierää voidaan myös pienentää sopimalla rahoituskauden loppuun normaalia suurempi jäännöserä.

Vaihtoautohaussamme on laskettu autoille rahoitusesimerkit. Voit myös etsiä vaihtoautoa kuukausierän perusteella. Vaihtoautohaussa pystyt myös näppärästi kokeilemaan, miten kuukausierien tai käsirahan määrä vaikuttavat kuukausierän suuruuteen.